Meld je aan voor de Tekenwijzer nieuwsbrief en krijg een gratis cursus in je mailbox.     Ja ik wil een GRATIS cursus!

SLUITEN

GRATIS proefles

  • Wil je kind graag tekenen?
  • Meld je aan en wij nemen contact met je op
Neem contact op

Teken waar je van droomt

Kindertekenatelier

 

Op woensdagmiddag is er van 13.45 uur tot 15.15 uur bij Tekenwijzer Kindertekenatelier voor kinderen vanaf 7 jaar.

In  het atelier van Tekenwijzer kun je op woensdagmiddag op ontdekkingstocht. We gebruiken allerlei materialen; kleurpotlood, stiften, krijt, verf en soms gaan we plakken en maken een collage. We gaan krassen, vegen, schilderen en kliederen! Er worden gekke bekken getekend, sprookjes verteld die je gaat schilderen of kleuren… Een stripverhaal tekenen, een zwart-wit monster maken en nog veel meer!

Niets is te gek! Je leert net als een echte Kunstenaar schilderijen en tekeningen maken die je helemaal zelf verzonnen hebt. We nemen een kijkje bij verschillende kunstenaars zoals Hundertwasser en Kandinsky, Mondriaan en anderen. Ondertussen leer je van alles over techniek, vormen en kleuren en hoe jij van alles beleeft.

Kosten: € 100,-

 

 

Foto's van de lessen

Young ones at work

Voor de Young ones vanaf 11 jaar is er les op woensdag om 16:30 tot 18:00 uur.

Young ones at work, deze groep houdt zich bezig met experimenteren, verhoudingen & perspectief, kleuren mengen en verschillende materialen gebruiken. Al deze kennis wordt gebruikt om heerlijk vrij te blijven werken.

We gaan uitstapjes maken naar verschillende kunstenaars en wat zij allemaal maakten. Ontdekken hoe je lekker stevig in je schoenen staat zo aan het begin van de pubertijd, door bijvoorbeeld leren portret tekenen ontwikkelen ze gevoel voor schoonheid en leren ze goed waar te nemen, tegelijkertijd worden er ook gekke bekken en strips getekend om het plezier en de humor te gebruiken. Tekenen & kleuren is een super manier om je als jongere te ontwikkelen.

The young ones zijn heel enthousiast en met alle gave opdrachten is het super leuk om te doen, zo worden kunst, fantasie, hun leefwereld en zelfvertrouwen geprikkeld!

Er is 1 x in de twee weken les, tussentijds instromen is mogelijk.
Je ontvangt na aanmelden een factuur, betaald per lesperiode ( zie data).

Kosten: € 100,-

 

Lesgeld voor het tekenatelier is €12,50 per keer. Dit zijn lessen van 1,5 uur.

Kinderen kunnen gebruik maken van alle materialen en natuurlijk is er drinken met iets lekkers. Bij verhindering wel graag even afmelden!

GRATIS proefles

Je kind mag een gratis proefles volgen. Neem bij interesse of vragen over deze gratis proefles contact op met Gerda.

Lesdata 2018

16 & 30 mei
13 & 27 juni

GRATIS proefles

  • Wil je kind graag tekenen?
  • Meld je aan en wij nemen contact met je op
Neem contact op