Meld je aan voor de Tekenkrabbel en krijg een gratis cursus in je mailbox.     Ja ik wil een GRATIS cursus!

SLUITEN
Happy stories
Hier vind je een aantal mooie verhalen van mensen die deelnemen in de online programma’s van Tekenwijzer.

Tekenwijzer Community & Geen KUNST aan!

Ik merk dat het me rust en creatieve ontplooiing heeft gebracht, ik kan weer genieten van het tekenen en het intuïtieve stuk dat aan bod komt in Geen KUNST aan! Het heeft me een rustiger en vrolijker mens gemaakt, veel meer in het hier en nu en ook zeker trots op mezelf!!

Els Cox

Tekenwijzer Community & Geen KUNST aan!

Ik kom door het gestructureerd online aanbod, met het tekenen en het schilderen daar waar ik zijn wil: ontspanning, in verbinding met mijn kracht, met mijn creatieve kant, met mijn unieke mens zijn. Het unieke en de kracht van geen KUNST aan en de Tekenwijzer Community liggen in de combinatie van een online te volgen meditatie, diverse video’s over kleur- en materiaalkennis, het gebruik van materiaal en de teken- en schilderopdrachten.

Selma Egberts

Tekenwijzer Community

''Iedere maand inspiratie en nieuwe opdrachten, zo kwam ik bij mijzelf en de ontbrekende stukjes van mijn puzzel. Ik ontdekte mijn creatieve kant die ik in mijn jeugd was kwijtgeraakt.''

Via Matthijssen

Tekenwijzer Community & Geen KUNST aan!

De meditaties zag ik eerst niet zo zitten maar na een paar keer ‘wegdromen’ keek ik er zelfs naar uit :). Even niks, even nergens aan denken of over piekeren maar lief voor je geest zijn. Kortom: Geen KUNST aan! is een aanrader met als belangrijkste les voor mij: Je mag er zijn zoals je bent!

TS

Tekentherapie

''Ik heb me aangemeld voor tekentherapie omdat ik ontzettend vastzat in een cirkel... Door mijn ervaringen met andere therapievormen liep ik vast, o.a. bij de vragen "wàt voel ik eigenlijk?", "kan ik op een gevoel vertrouwen?", "hoe benoem ik mijn gevoelens?", "hoe kan mijn gevoel mij helpen?". Je kunt eindeloos praten over problemen, maar door "iets op papier" te zetten, komt er wat in beweging en ik heb ervaren dat het dan pas ècht dichtbij komt... en toen kon ik er iets mee! Tekenen of verven voert me dichter naar mezelf, temeer omdat de technieken/opdrachten speciaal op mij van toepassing waren. Door bezig te zijn werd ik me bewust, van wat zich in mijn onderbewuste afspeelde. Door er samen naar te kijken, kreeg ik inzicht in wat mij kon helpen in mijn dagelijks leven en ontstond er overzicht en duidelijkheid! Soms ook de kracht in een "beeld" en/of de emoties die vrij kwamen, hebben mij geholpen een stap verder te kunnen zetten op mijn levenspad! Dank Gerda, voor je inzicht en creatieve inzet!''

Merel

Hoe overleef jij een scheiding?

Na zeven modules van “Hoe overleef je een scheiding”slaap ik weer goed en neemt mijn belangstelling voor mijn omgeving weer toe. Ik ben ook blij dat ik geen medicijnen nodig heb om mij beter te voelen.
Ik ben zeer positief over de wijze van therapie en zou het ook zeker anderen aanraden, ik verheug mij op de laatste zeven opdrachten.

-M van H

Marianne van Halteren

Tekenwijzer Community & Geen KUNST aan!

Het is fijn dat ik weer een stukje van mijn oude zelf hervonden heb, en dat ik weer kan doen wat ik leuk vind. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Netty Schipper

Hoe overleef je een scheiding & Tekentherapie

Soms is praten lastig, zijn er zoveel dingen die je wilt zeggen maar die je niet uit kunt leggen.
Gelukkig kun je dan bij Gerda terecht. Zij helpt jou door moeilijke of lastige tijden heen. Of eigenlijk doe je dit zelf maar helpt Gerda je op weg.
Zodra je eenmaal bezig bent met het maken van een tekening, schilderij of een andere creatief iets leer je jezelf beter kennen. Gerda heeft het talent om dit voor jou te vertalen, je de juiste vragen te stellen en je zelf op zoek te laten gaan naar de antwoorden. De keren dat ik bij Gerda ben geweest heb ik veel geleerd, over tekentechnieken maar vooral ook over mijzelf.

Het is ontspannend, en hard werken tegelijk, maar dan op een goede manier.
Gun jezelf deze tijd!

Priscilla Heykoop

Workshop

''Gerda had voor onze vriendinnen-dag een prachtig programma samengesteld. Echt maatwerk! Er was ruimte voor gezelligheid, maar ik ben ook met twee tastbare herinneringen naar huis gegaan. Gerda wist ons met zachte hand, goede woorden en uitnodigende potjes ecoline en klodders acrylverf aan het werk te krijgen. Vooral de timing en de relaxte manier waarop alles verliep was fijn. Ik ben echt trots op m’n bord en blij met m’n vriendschap in ecoline.''

Els van der Wolf

In het Atelier

''Wat een geweldige manier, om te ontdekken wat tekenen en schilderen voor je kan betekenen. Nooit geweten dat ik dit in mij had! Het is heel fijn om in een zo gemoedelijke sfeer je innerlijke rust uit te bouwen naar een creativiteit op papier die je zelf doet verwonderen over wat je allemaal kunt. Gerda je bent een kanjer, je hebt mij binnenstebuiten gekeerd het was fantastische beleving''

Bert Maan

Tekenwijzer Community

''Heerlijk om zo te ontladen! Als alle wereldleiders jouw cursus zouden volgen om te leren met hun energie om te gaan, zou de wereld er heel anders uitzien.''

Avril Hofman

Workshop

''Ooit woonde ik toevallig een workshop van Gerda bij. “Als ik ooit weer eens iets met schilderen ga doen, dan onder haar leiding,” besloot ik die dag. En zo werd ik cursist bij Tekenwijzer en smeer ik vol enthousiasme verf op het doek. Gerda’s wet is: Het hoeft niet mooi te zijn, als JIJ het maar bent!”. En zo hangen er nu in mijn werkkamer kleurige schilderwerkjes aan de muur, waar ik iedere dag weer met verbazing naar kijk: “Ben ik dat?”

Els van de Knaap

Geen KUNST aan!

Gerda is een warm en rustig persoon, ze inspireert en stimuleert je om uit je comfort-zone te kruipen. Ze geeft steun en straalt positiviteit uit! Mijn ervaring van Geen Kunst Aan, is dat je groeit in zelfvertrouwen veel plezier beleeft, en je trots op jezelf mag zijn bij ieder werkstuk dat je creëert! En dat allemaal dankzij Geen Kunst Aan!

Jolanda Horvers

Tekenwijzer Community & Geen KUNST aan!

Door deze lessen ben ik beter in mijn lijf komen te zitten. Er is meer evenwicht tussen gevoel en verstand gekomen. Ik voelde me veel sterker en kreeg zelfs meer energie. Ook anderen in mijn naaste omgeving merkte dit aan mij: ik werd energieker en daardoor ook vrolijker. Depressieve gevoelens verdwenen en als ze af en toe op de loer lagen, pakte ik mijn papier en potloden. Altijd kwam er dan wel iets uit, wat voor mezelf de situatie duidelijk maakte, waardoor ik weer verder kon.

Heleen Bijkerk